Top 2000 concert 9 december ’23

01-10-2023

Fanfare St. Joseph Peij organiseert TOP-2000 concert.

Op zaterdag 9 december a.s. organiseert onze fanfare het TOP 2000 concert in de concert reeks Fanfare ‘Anges es Anges’. U kunt o.a. genieten, dansen en meezingen op en bij nummers als: Skyfall, Proud Mary, Nao ’t Zuuje, Voilà, Dancing Queen en nog 23 andere bekende songs die u als muziek in de oren zullen klinken. Fanfare St. Joseph o.l.v. Guido Swelsen, een 5 tal zangers en zangeressen en een aan de bezetting toegevoegd combo staan garant voor een meeslepende avond TOP 2000 muziek. Kaarten zijn vanaf nu te koop bij Van Ool colors@home aan de Aasterbergerweg 19 of via onze webshop.

Deze editie introduceren wij een nieuwe kaart, een groepskaart. Toegang voor 11 personen, voor de prijs van 10 inclusief een gereserveerde statafel, iets voordeliger en een eigen plek in de zaal.

 

 

Terug naar nieuws