Guido Swelsen nieuwe dirigent

04-01-2023

 

Guido Swelsen

In de periode september t/m december 2022 heeft een werkgroep van de fanfare zich ingezet om op zoek te gaan naar een nieuwe dirigent. In de laatste week van de 2022 was er met de beoogde kandidaat een finale gesprek om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten en we zijn verheugd te kunnen mededelen dat dit gelukt is.

Vanaf 14 januari zal Guido Swelsen fanfare St Joseph Pey dirigeren. Guido neemt het dirigentschap over van Frank Steeghs, na een periode van 11 jaar, waarvan de fanfare op 26 november afscheid heeft genomen met een concert in het MFC te Pey. Met Guido als dirigent kunnen we rekenen op iemand met een ruime ervaring in de blaasmuziek. We kijken dan ook erg uit naar deze nieuwe samenwerking en zullen snel aan de slag gaan om toe te gaan werken naar een eerste uitvoering.

 

Terug naar nieuws