Kerstconcert opleidingsorkest

13-12-2023

Kerstconcert opleidingsorkest fanfare St. Joseph Pey 

Op zondag 17 december a.s. organiseert het opleidingsorkest van Fanfare St. Joseph weer het traditionele kerstconcert.  

In de loop der jaren weten steeds meer toehoorders de weg naar het kerstconcert te vinden. In een sfeervolle omgeving, aangekleed met mooi opgetuigde kerstbomen, sfeervolle verlichting en muzikanten voorzien van kerstattributen, kunnen de bezoekers genieten van zowel traditionele maar ook eigentijdse kerstmuziek. Het kerstverhaal loopt als een rode draad door het programma. De bezoekers hoeven niet alleen te luisteren maar worden ook op een actieve wijze betrokken bij het programma. Naast het opleidingsorkest zullen ook een blokfluitgroep en enkele solisten te horen zijn. 

Reden genoeg om dit concert te reserveren in uw agenda. 

Omdat dirigent Dennis Close afwezig is vanwege de kerstconcerten van André Rieu staat het opleidingsorkest onder leiding van Jean Pisters. Het concert start om 16:00 uur, in de gecombineerde zalen fanfare zaal Lei van Naer en MFC De Pejjerhaof, ingang Houtstraat 7 te Peij.

Terug naar nieuws